Fazula

Fazuľa navy 500 g BIO COUNTRY LIFE

Malá fazuľa bielej farby a jemnej chuti v biokvalite. Využijete ju pri príprave polievok, šalátov, nátierok alebo príloh. Viac

  • 2,22€ / 0,44 € za 100 g
  • Výrobca: Country Life
  • Kód produktu:120021
  • Dostupnosť:Naskladňujeme. Odosielame do 2 - 4 dní.

Využitie

  • Polievky - strukoviny dobre ladia so zeleninou, hubami, zemiakmi, obilninami.
  • Placky - rozmixujte uvarenú strukovinu, pridajte korenie, bylinky, vajíčko a múku, tvorte placky a smažte dozlatista z oboch strán.
  • Zapečená - fazuľu môžete zapekať podobne ako mleté mäso, napr. na lasagne alebo musaku.
  • V omáčke - fazuľa môže skvele nahradiť mäso v omáčke.
  • Kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha.
  • Šalát - vychladenú fazuľu možno zamiešať do šalátu a obohatiť tak jeho chuť.
  • Nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja.

Fazuľa navy pochádza z Ameriky, kde bola domestikovaná domorodými obyvateľmi. Získala svoje meno podľa toho, že na konci 19. storočia bola hojne využívaná v strave amerických vojakov. Je potrebné ju pred varením namočiť aspoň na 8 hodín a následne v novej vode 40 minút variť.

Biopotraviny sú systematicky a prísne kontrolované podľa platnej legislatívy a len na základe vydanej certifikácie môžu byť takto označované. Biokvalitu týchto potravín uvítajú obzvlášť zákazníci, ktorí sa zaujímajú o udržateľný systém hospodárenia a ekologické poľnohospodárstvo.
 
 
Zloženie
 
Fazuľa navy *. Môže obsahovať stopy lepku. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

 

Skladovanie 

Skladujte pri relatívnej vlhkosti do 70 %.

 

Výživová hodnota na 100 g

Energia: 1411 kJ / 337 kcal
Tuky: 1,5 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 60,8 g - z toho cukry: 2 g
Bielkoviny: 22,3 g
Soľ: 0,02 g

 

Krajina pôvodu

Čína

Napísať recenziu

Na napísanie recenzie sa musíte prihlásiť alebo registrovať